English (UK)Magyar (HU)
Tanárképző Központ
free templates joomla
 • Klebelsberg Képzési Ösztöndíj Program

  KLEBELSBERGA 2018/2019. tanévi pályázatok benyújtására, és a továbbfutó hallgatók esetében az ösztöndíj igénylésére 2018. szeptember 10-től az alábbi felületen van lehetőség: osztondij.e-kreta.hu

  A Klebelsberg Képzési Ösztöndíj Program célja a tanári vagy gyógypedagógus pályát választó hallgatók motiválása a hivatásuk szerinti tartós elhelyezkedésre, egyúttal az oklevél megszerzését követően részükre álláshely biztosítása. A pályázat benyújtására az a magyarországi felsőoktatásban tanuló, magyar anyanyelvű hallgató jogosult, aki a pályázat benyújtásának időpontjában egységes, osztatlan tanárképzést, illetve gyógypedagógia alapképzési szakon képzést nyújtó felsőoktatási intézménybe felvételt nyert, vagy a pályázat benyújtásának időpontjában már tanulmányokat folytat, és vállalja, hogy az osztatlan tanárképzésben, vagy gyógypedagógia alapképzési szakon végzettséget és szakképzettséget szerez, és a végzettségének, szakképzettségének megfelelő főállású, pedagógus foglalkoztatásra irányuló jogviszonyt létesít, illetve tart fenn.

 • Filmklub – A pszichológia olvasatában...

  unknown-52018 tavaszi félévében  A pszichológia olvasatában... címmel filmklub indult Szélesné Dr. Ferencz Edit pszichológus vezetésével.

  A program célja elsődlegesen  a pszichológiai jelenségek értelmezésének segítése volt a tanárszakos hallgatók számára. Tematikája a személyiséglélektan nagy témái köré rendeződött, a nézők megfigyelhették a személyiségfejlődés, a szociális tényezők rendszerének és az interperszonális dinamikának befolyásoló hatásait, amelynek tanulságai beépíthetők a pedagógus mesterségbe. 

infoblokk kedv final CMYK ESZA


Elérhetőségünk

Pannon Egyetem Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kar Tanárképző Központ Postacím: 8200 Veszprém Egyetem u. 10. Telephely: 8200...